CHAT

Telefonfüggőség jelei (1. rész)

Sokak számára szinte elképzelhetetlen, hogy akár csak 1 napig is mobiltelefon nélkül maradjanak. Azonban bármikor kerülhetünk ilyen helyzetbe. Jó példa erre, ha beadjuk a telefonunkat telefonszervizbe, és nem tudják azonnal megjavítani. Ilyenkor van, ahol adnak cserekészüléket, míg máshol nem. Ha nem adnak és nincsen otthon elfekvőben egy régebbi készülék, amit használni tudnánk, akkor bizony fel kell készülnünk a "telefon böjtre".

Azoknak, akik telefonfüggők (sokkal többen vannak, mint gondolnánk), ez igencsak komoly megpróbáltatás lesz. Nézzünk néhány jelet, amit azt mutatja, hogy bizony függők lettünk. A telefonfüggőség pont olyan függést tud fenntartani, mint az alkohol, drog vagy cigaretta, csak éppen az agyunk más területeire van hatással és mások a tünetei. Nézzük meg tehát, mikor kezdjünk gyanakodni, hogy mi is függők lettünk!


  1. Társaságban is csak a képernyőt nézzük. Nagyon gyakori látvány, főleg fiatalok körében, hogy hiába van együtt egy kisebb vagy nagyobb társaság, mindenki az okostelefonját bújja és általában céltalanul görgeti a hírfolyamot valamelyik közösségi oldalon. Ha egy társaságban te is inkább a mobiltelefonodat nyomkodod, ahelyett, hogy szemtől szembe beszélgetnél a társaiddal, akkor bizony jó eséllyel vagy függő.
  2. „Üres járatokban” és unalmadban automatikusan a telefonhoz nyúlsz és szinte öntudatlanul oldod fel a billentyűzárat. Az odafigyelés nélkül, rutinszerűen végzett mozdulatokból sejteni lehet, hogy több időt töltesz a telefonoddal, mint az egészséges és szükséges lenne.
2019.09.27


ArénaTel - a megbízható telefonszerviz

Meghibásodott mobil készülék?
Azonnali telefon javításra van szükség? Nem működik, elromlott mobiltelefon, összetört, betörött telefon kijelző, nem kapcsol be a kamera, lefagy, nem tölt, folyton lemerül?

Keress fel minket, és akár fél óra alatt orvosoljuk a problémát!

1087 Budapest, Kerepesi út 9.
Aréna Mall
Üzletünket megtalálja az Aréna Pláza földszintjén, a Raiffeisen (volt CIB) Bankkal szemben, a Kincsem kaputól pár méterre.

NYITVA TARTÁS
Hétfő – Szombat: 10:00 – 20:00
Vasárnap: 10:00 – 19:00

Email: info@arenatel.hu
Tel.: +36 70 941 2941


Amennyiben Budán, a Campona Bevásárlóközpont (22. ker.) közelebb esik, keresd partnerünket, a Fixtelt.
Kiváló mobiltelefon javítási szolgáltatások és gyorsszerviz: www.fixtel.hu

Áraink
Térkép
Hívás