CHAT

Mobilfizetés

A mobiltelefon a hihetetlen fejlesztéseknek és a számtalan alkalmazásnak köszönhetően rengeteg egyéb eszközt tesz feleslegessé. Vagy, ha nem is teljesen feleslegessé, de bizonyos mértékben kiváltható a használatuk egy telefonnal. 15-20 éve a bankkártyás fizetés még megfoghatatlannak tűnt a legtöbb embernek, ma pedig már egy kártya érintésével is tudunk fizetni, ami teljesen természetes. A technika itt nem áll meg, ugyanis a tendenciák azt mutatják, hogy a mobilfizetés hamarosan ugyanilyen elterjedt lehet, mint a bankkártyás fizetés.

A mobilfizetés lényege, hogy a telefon egy alkalmazás segítségével egy virtuális bankkártyát használ a fizetéshez, ami egyébként ugyanolyan érintéssel történik, mint a PayPassos fizetés a bankkártyák esetében. A fizetés teljesen biztonságos, mivel az alkalmazás nem tárolja el a valódi kártyánk adatait, hanem a virtuális kártyát használja. A használatához mindössze egy 4.4-es verziójú (vagy annál újabb) operációs rendszer (Android), egy erre a célra letölthető mobilalkalmazás, NFC képes mobiltelefon, és egy létező MasterCard bankkártya (más kártyakibocsátó esetében más márkájú).

A mobilfizetés lehetővé teszi a telefonnal való fizetést, vagyis még egy funkcióval bővül a telefonunk. Ez a megoldás hasznos lehet azoknak, akik nem hordanak maguknál pénztárcát és készpénzt, valamint azoknak, akik egyszerűen nem akarnak a táskájukban kutakodni órákig míg előszedik a tárcájukat. A telefonok általában mindenkinél mindig kézben vannak, így sokkal gyorsabb a fizetés vele. Sok bank készít saját alkalmazást, mint például a Simpleby OTP, Gránit Pay alkalmazás, MKB Pay alkalmazás, K&H mobilalkalmazás a K&H mobilfizetés vagy a Budapest Bank Mobilfizetés.

2019.05.15


ArénaTel - a megbízható telefonszerviz

Meghibásodott mobil készülék?
Azonnali telefon javításra van szükség? Nem működik, elromlott mobiltelefon, összetört, betörött telefon kijelző, nem kapcsol be a kamera, lefagy, nem tölt, folyton lemerül?

Keress fel minket, és akár fél óra alatt orvosoljuk a problémát!

1087 Budapest, Kerepesi út 9.
Aréna Mall
Üzletünket megtalálja az Aréna Pláza földszintjén, a Raiffeisen (volt CIB) Bankkal szemben, a Kincsem kaputól pár méterre.

NYITVA TARTÁS
Hétfő – Szombat: 10:00 – 21:00
Vasárnap: 10:00 – 19:00

Email: info@arenatel.hu
Tel.: +36 70 941 2941


Amennyiben Budán, a Campona Bevásárlóközpont (22. ker.) közelebb esik, keresd partnerünket, a Fixtelt.
Kiváló mobiltelefon javítási szolgáltatások és gyorsszerviz: www.fixtel.hu

Áraink
Térkép
Hívás