CHAT

Mikor érdemes a mobiltelefont javítani?

Nagy kérdés, ha mobiltelefonod kijelzője eltörik, vagy szerencsétlenségedre vízbe ejted, például szép ívesen mosogatóba landol, most mit csinálj? 


Javíttasd meg, vagy vegyél újat?
Kérdés az, mikor vetted és mennyiért?

Az mobiltelefon kora fontos tényező, amelyet figyelembe kell venni a döntés meghozatalánál. 
- Egyrészt azért, mert ha régi mobiltelefonod van,gyakran többe kerül a javítás, mint egy új készülék.- Másrészt, mert egy idő után a gyártói garancia lejár, tehát garanciálisan már nem tudod megjavíttatni.- Egy idő után a legtöbb gyártó már nem kínál szoftverfrissítést, ami problémákat okozhat a használatban.

Mi lehet a hiba?
A sérülés típusa és súlyossága is döntő jelentőségű annak meghatározásakor, hogy érdemes-e a mobiltelefon javítása mellett dönteni.Ha például csak az akkumulátor megy tönkre, a legtöbb esetben érdemes telefonszervizt felkeresni és kicseréltetni.
Drágább eszközök esetén érdemes a mobiltelefon kijelzőjét cserélni.

Ha leejtetted a telefont sajnos fennáll a veszélye, hogy további belső sérülések is vannak, akár az alaplap is károsodhatott. Az ilyen károkat nehéz felbecsülni, érdemes a mobiltelefont szervizbe elvinni, ahol a szakember fel tudja mérni a károkat. Nem utolsó sorban pontos árat tudnak mondani a javítás költségéről, így már könnyebben tudsz dönteni, hogy javítás, vagy csere.

Javítsd meg magad?
Számos oktatóanyag és útmutató találhatóaz interneten a mobiltelefon otthoni javításának módjairól. Mi a buktató? Amint kinyitod a mobiltelefont a gyártóval szembeni garanciaigényed érvényét veszti! Ezenkívül a belső technológia speciális eszközöket igényel, és ha nincs ilyen szerszámod többet árthatsz, mint amennyit megspórolnál az otthoni bütyköléssel.

Mobiltelefon szerviz vagy áruház?
Anyagi lehetőségeid figyelembe vételével hasonlítsd össze a szóba jöhető új mobiltelefonok árait a várható javítási költségekkel. Az újabb vagy drágább mobiltelefonokat különösen érdemes javíttatni akkor, ha csak egyes alkatrészeket, például az akkumulátort, vagy kijelzőt kell cserélni.

Hogyan válasszak mobiltelefon szervizt?
Nem felesleges alaposan körülnézni hidd el! Keress olyan mobiltelefon szervizt, ahol a szakszerű javítást helyben végzik el és a telefonodat nem küldik tovább, ki tudja hová!? 
Az sem rossz, ha cserekészüléket tudnak biztosítani, ha egy meghatározott időn belül nem javítják meg a mobilodat.

2020.04.24


ArénaTel - a megbízható telefonszerviz

Meghibásodott mobil készülék?
Azonnali telefon javításra van szükség? Nem működik, elromlott mobiltelefon, összetört, betörött telefon kijelző, nem kapcsol be a kamera, lefagy, nem tölt, folyton lemerül?

Keress fel minket, és akár fél óra alatt orvosoljuk a problémát!

1087 Budapest, Kerepesi út 9.
Aréna Mall
Üzletünket megtalálja az Aréna Pláza földszintjén, a Raiffeisen (volt CIB) Bankkal szemben, a Kincsem kaputól pár méterre.

NYITVA TARTÁS
Hétfő – Szombat: 10:00 – 20:00
Vasárnap: 10:00 – 19:00

Email: info@arenatel.hu
Tel.: +36 70 941 2941


Amennyiben Budán, a Campona Bevásárlóközpont (22. ker.) közelebb esik, keresd partnerünket, a Fixtelt.
Kiváló mobiltelefon javítási szolgáltatások és gyorsszerviz: www.fixtel.hu

Áraink
Térkép
Hívás