CHAT

Készpénzért Appot

Igen, a cím nem elírás. Ugyanis a Google jelenleg teszt jelleggel két országban is bevezette a készpénzfizetési lehetőséget az applikációk vásárlásánál. Az online applikációknak olyan jelentős piaca lett mostanra, hogy minden lehetséges bővítésével és fejlesztésével érdemes foglalkozni az óriáscégnek.

Ezzel az újdonsággal azt a réteget szeretnék megcélozni, akiknek nincs bankkártyájuk, vagy csak nem szeretnék használni online fizetésre. Egyelőre csak Japánban és Mexikóban vezették be ezt a fajta fizetési módot, de ha sikeres és profitábilis lesz, akkor elképzelhető, hogy más helyeken is lehetőség nyílik erre.

Hogy néz ki a gyakorlatban a készpénzes fizetés egy applikációért? A Play Store-ban ki kell választani a kívánt alkalmazást, majd a készpénzfizetési lehetőség kiválasztása után kapott kóddal bemenni egy Google-lel szerződött üzletbe és ott a készpénz segítségével kiegyenlíteni a számlát. A fizetés után a tranzakciót nagyon hamar, 10 perc alatt feldolgozza a Google rendszere és már le is tölthető az applikáció.

Kétségkívül ez a megoldás sokkal bonyolultabb, mint egyszerűen otthonról letölteni és kifizetni az alkalmazást, de el lehet érni vele egy ideáig a vásárlásból kizárt fogyasztói kört. És mivel hatalmas összegekről beszélünk, a Google-nek megéri legalább egy próbát tenni az újabb fogyasztók bevonásának érdekében.

2019.08.28


ArénaTel - a megbízható telefonszerviz

Meghibásodott mobil készülék?
Azonnali telefon javításra van szükség? Nem működik, elromlott mobiltelefon, összetört, betörött telefon kijelző, nem kapcsol be a kamera, lefagy, nem tölt, folyton lemerül?

Keress fel minket, és akár fél óra alatt orvosoljuk a problémát!

1087 Budapest, Kerepesi út 9.
Aréna Mall
Üzletünket megtalálja az Aréna Pláza földszintjén, a Raiffeisen (volt CIB) Bankkal szemben, a Kincsem kaputól pár méterre.

NYITVA TARTÁS
Hétfő – Szombat: 10:00 – 20:00
Vasárnap: 10:00 – 19:00

Email: info@arenatel.hu
Tel.: +36 70 941 2941


Amennyiben Budán, a Campona Bevásárlóközpont (22. ker.) közelebb esik, keresd partnerünket, a Fixtelt.
Kiváló mobiltelefon javítási szolgáltatások és gyorsszerviz: www.fixtel.hu

Áraink
Térkép
Hívás