CHAT

Digitális trendek (1. rész)

A digitalizált világban a változások sokkal gyorsabban és gyakrabban történnek, mint az ezredforduló előtt bármikor a történelemben. Ami tegnap még újdonságnak, innovatívnak és versenyelőnyt jelentőnek számított, az holnap már alap lesz a fogyasztókért folytatott versenyben.

Elmondhatjuk, hogy az okostelefonok szerepe a jövőben sem fog csökkenni, hiszen az egyszerűsödés – ami a háttérben persze rendkívül komplex és bonyolult tervezést és kivitelezést jelent- felé haladunk. Nézzünk néhány várható trendet, amikhez a mobilgyártóknak is alkalmazkodni kell majd.

Az első a felhő alapú adattárolás terjedése lesz. Már most is cégek ezrei tárolják különböző felhő alapú rendszerekben az adataikat, és ez a szám csak növekedni fog. A felhőben való adattárolás előnyei a költséghatékonyság és a biztonságosság. További előnye, hogy szinte bármeddig bővíthető a felhőben tárolt adatok mennyisége.

A következő figyelemreméltó trend a chatbotok térhódítása lesz. A chatbotok a mesterséges intelligencia segítségével kommunikáló programok. Előre beprogramozott kérdések és válaszok segítségével utánozzák az emberi kommunikációt. Használata az internetes vásárlásoknál lesz nagyon fontos, mivel helyettesíteni lehet vele az ügyfélszolgálatos munkatársakat, ami költséghatékonyságot és valódi 0-24-es készenléti időt eredményez. De ahhoz, hogy teljes egészében átvegye az emberek munkáját még sok fejlesztésre lesz szükség.

2019.06.15


ArénaTel - a megbízható telefonszerviz

Meghibásodott mobil készülék?
Azonnali telefon javításra van szükség? Nem működik, elromlott mobiltelefon, összetört, betörött telefon kijelző, nem kapcsol be a kamera, lefagy, nem tölt, folyton lemerül?

Keress fel minket, és akár fél óra alatt orvosoljuk a problémát!

1087 Budapest, Kerepesi út 9.
Aréna Mall
Üzletünket megtalálja az Aréna Pláza földszintjén, a Raiffeisen (volt CIB) Bankkal szemben, a Kincsem kaputól pár méterre.

NYITVA TARTÁS
Hétfő – Szombat: 10:00 – 20:00
Vasárnap: 10:00 – 19:00

Email: info@arenatel.hu
Tel.: +36 70 941 2941


Amennyiben Budán, a Campona Bevásárlóközpont (22. ker.) közelebb esik, keresd partnerünket, a Fixtelt.
Kiváló mobiltelefon javítási szolgáltatások és gyorsszerviz: www.fixtel.hu

Áraink
Térkép
Hívás