CHAT

Bemutatkozik a legújabb Android (I. rész)

Az applikációk új funkciói
Az android operációs rendszer fejlesztői nagy fába vágták a fejszéjüket és sok havi munkájuk eredményeképp most igen rengeteg újítás látott napvilágot. Nagymértékben javították a Wi-Fi RTT segítségével történő, beltéri pozicionálást. Ez egy olyan android képesség, melyre régóta várunk. A támogatott protokollnak köszönhetően, az operációs rendszer a legközelebbi Wi-Fi pontoktól való távolság segítségével határozza meg a helyzetünket.

Plusz még az is hozzájön ehhez a képességhez, hogy mindezt AP-hoz való csatlakozás nélkül képes elvégezni, így biztosítva a felhasználó védelmét. Ráadásul, az Access Pointok nem lesznek képesek a meghatározásra, ezt kizárólag a mobil készülékek végzik. A pontos, 1-2 méteres helymeghatározáshoz három, vagy annál több AP szükséges.

Az új android a konkáv grafikus kezelőfelületeket is támogatni fogja. Az iPhone X-en található „notch”-hoz hasonló rendszerről beszélünk, mely egy kis betüremkedés, ami lehetővé teszi, hogy a különböző érzékelők kis helyen férjenek el.

Mindezek mellett az android több kamerás API és az értesítések kezelése is komoly fejlődésen megy keresztül. Az API fejlődésének köszönhetően, egyszerre több Android P rendszerű készülék kamerájához férhetünk hozzá, ráadásul élő képpel. Ennek köszönhetően olyan funkciók előtt nyílik meg az út, mint például a gördülékenyebb nagyítás, a sztereó nézet, vagy a háttér homályosítás. Ráadásul még a legelső fénykép elkészítéséhez szükséges időintervallum is jelentősen csökkenthető ezáltal.

2018.05.06


ArénaTel - a megbízható telefonszerviz

Meghibásodott mobil készülék?
Azonnali telefon javításra van szükség? Nem működik, elromlott mobiltelefon, összetört, betörött telefon kijelző, nem kapcsol be a kamera, lefagy, nem tölt, folyton lemerül?

Keress fel minket, és akár fél óra alatt orvosoljuk a problémát!

1087 Budapest, Kerepesi út 9.
Aréna Mall
Üzletünket megtalálja az Aréna Pláza földszintjén, a Raiffeisen (volt CIB) Bankkal szemben, a Kincsem kaputól pár méterre.

NYITVA TARTÁS
Hétfő – Szombat: 10:00 – 20:00
Vasárnap: 10:00 – 19:00

Email: info@arenatel.hu
Tel.: +36 70 941 2941


Amennyiben Budán, a Campona Bevásárlóközpont (22. ker.) közelebb esik, keresd partnerünket, a Fixtelt.
Kiváló mobiltelefon javítási szolgáltatások és gyorsszerviz: www.fixtel.hu

Áraink
Térkép
Hívás