CHAT

A világon legtöbben ezeket az applikációkat használják

Az applikációk piaca rohamosan fejlődik, kis túlzással szinte percenként töltenek fel újabbnál újabb "appokat" a készítők. Az applikációk megalkotásával, illetve az alkalmazások fejlesztésével általában profi start up cégek foglalkoznak, akik tüzetesen megvizsgálják a felhasználói szokásokat és ahhoz igazítják, hogy milyen új applikációk lehetnek sikeresek.

Most megmutatjuk, hogy melyek azok az applikációk, amelyeket a legtöbb ember letöltött a mobiljára 2019-ben. Ha esetleg saját alkalmazás fejlesztését tervezed, akkor érdemes végig nézned a top applikációk listáját, hogy képet kapj arról, mi működik valójában a piacon.

A Facebook és a Facebook messenger applikációja sokáig az élen állt, de úgy tűnik a WhatsApp üzenetküldésre és telefonálásra használt alkalmazás 2019-re megelőzte a sorban. Nem meglepő, hogy a lista élén a top 5-ben helyet kapott a fiatalok körében egyre népszerűbb Instagram és Snapchat is. A videós tartalmak, vlogok elterjedése miatt a Youtube is előkelő helyen szerepel a listán. Ezek az alkalmazások annyira népszerűek és annyira az életünk részévé váltak már, hogy valószínűsíthetőleg a következő években is megtartják majd vezető pozíciójukat.

2019.10.26


ArénaTel - a megbízható telefonszerviz

Meghibásodott mobil készülék?
Azonnali telefon javításra van szükség? Nem működik, elromlott mobiltelefon, összetört, betörött telefon kijelző, nem kapcsol be a kamera, lefagy, nem tölt, folyton lemerül?

Keress fel minket, és akár fél óra alatt orvosoljuk a problémát!

1087 Budapest, Kerepesi út 9.
Aréna Mall
Üzletünket megtalálja az Aréna Pláza földszintjén, a Raiffeisen (volt CIB) Bankkal szemben, a Kincsem kaputól pár méterre.

NYITVA TARTÁS
Hétfő – Szombat: 10:00 – 20:00
Vasárnap: 10:00 – 19:00

Email: info@arenatel.hu
Tel.: +36 70 941 2941


Amennyiben Budán, a Campona Bevásárlóközpont (22. ker.) közelebb esik, keresd partnerünket, a Fixtelt.
Kiváló mobiltelefon javítási szolgáltatások és gyorsszerviz: www.fixtel.hu

Áraink
Térkép
Hívás