CHAT

A környezetbarát mobiltelefonok

Szinte minden gyártó, így a mobiltelefonok gyártói is folyamatosan azon dolgoznak, hogy egyre inkább környezetbarát termékeket dobhassanak a piacra. Állandóan fejlesztik az újabbnál újabb, biológiailag lebomló anyagokat és a tisztább energia felhasználásának lehetőségeit.

A Mobil Világkongresszuson 2016-ban, a Kyocera bemutatott egy napelemes mobiltelefon prototípusát. Beismerték, hogy ez az új technológia még nem áll készen arra, hogy kiváltsa a hálózati adapteres töltésű készülékeket, viszont jó úton halad efelé.

Ez a mobiltelefon elsősorban olyanoknak lett tervezve, akik kültéri munkát folytatnak. Illetve, azok számára is ajánlott az alkalmazásuk, akik gyakran tartózkodnak hosszabb ideig távol az egyéb töltési lehetőségektől, mint a túrázók vagy hegymászók.

Jelenleg, a cég állítása szerint, ezzel a technológiával három percnyi napfürdő, egy percnyi telefonálásra elegendő áramot tud tölteni a készülékbe. Ez nagyjából arra elég, hogy vész esetén segítséget lehessen hívni a szabadban.

Egy másik ígéretesnek tűnő lehetőség, mely alternatív energiát használ, a 2009-es Mechanical Mobile mobiltelefon prototípusa, melyet Mikhaié Stawsky tervezett és napenergia helyett kinetikus energiát hasznosít a működéséhez.

Tervek szerint a készülék úgy tölti fel magát, hogy az ujjunk körül pörgetjük. Ennek a nagy előnye, hogy bárhol fel tudjuk tölteni a mobiltelefont, nem vagyunk helyhez vagy kiegészítő eszközökhöz kötve.

2017.11.22


ArénaTel - a megbízható telefonszerviz

Meghibásodott mobil készülék?
Azonnali telefon javításra van szükség? Nem működik, elromlott mobiltelefon, összetört, betörött telefon kijelző, nem kapcsol be a kamera, lefagy, nem tölt, folyton lemerül?

Keress fel minket, és akár fél óra alatt orvosoljuk a problémát!

1087 Budapest, Kerepesi út 9.
Aréna Mall
Üzletünket megtalálja az Aréna Pláza földszintjén, a Raiffeisen (volt CIB) Bankkal szemben, a Kincsem kaputól pár méterre.

NYITVA TARTÁS
Hétfő – Szombat: 10:00 – 20:00
Vasárnap: 10:00 – 19:00

Email: info@arenatel.hu
Tel.: +36 70 941 2941


Amennyiben Budán, a Campona Bevásárlóközpont (22. ker.) közelebb esik, keresd partnerünket, a Fixtelt.
Kiváló mobiltelefon javítási szolgáltatások és gyorsszerviz: www.fixtel.hu

Áraink
Térkép
Hívás