CHAT

5 G elleni védelem: jóga és pozitív gondolkodás

Paul Wagner (író, látnok), felhívja az emberek figyelmét az 5G egészségügyi kockázataira. Azt állítja, hogy az 5G hatása az emberi szervezetre olyan, mintha egész életünket egy nyitott ajtajú és bekapcsolt mikrohullámú sütő mellett élnénk le. A sugárzás az emberi DNS-t is károsítja, mutációk jöhetnek létre. Védelmet jelent, ha immunrendszerünket erősítjük, egészségesen táplálkozunk. A jóga és a meditálás is jótékony hatású, megvédi életenergiánkat, ha már nem tudunk elköltözni sem a Holdra sem a Marsra. A pozitív gondolkodás mellett szenteljünk fokozott figyelmet fizikai és mentális állapotunkra.

A fent leírtakból az teljesen biztos, sőt bizonyított, hogy fizikai és mentális egészségi állapotunk megtartásához az egészséges táplálkozás és a mozgás elengedhetetlen. Halkan kérdezem csak meg: létezik még bolygónkon egészséges élelmiszer alapanyag?

Tényleg veszélyes az egészségre az 5G?

Megfigyelhettük, hogy az új technológiák, újítások, találmányok elfogadtatása és bevezetése általában nem volt könnyű feladat.

A vasúti közlekedést, amelyen emberek is utazhattak, londoni parlament csak hosszú vita után fogadta el. A vitában olyan érvek is elhangzottak, hogy az utasok eszüket vesztik a tízmérföldes sebességtől. Az eső kioltja majd a lokomotív tüzét, a szikrák felgyújtják a házakat.

Gondoljunk Thomas Edison - egyenáram- George Westinghouse és Nikola Tesla -váltakozó áram - harcára, ami nem is olyan régen a 19. század végén játszódott le. Edison, hogy bebizonyítsa Tesla- féle váltóáram veszélyességét, nyilvánosan vezetett váltakozó áramot állatok testébe. Tesla nem volt rest, válaszul a saját testén vezetett át áramot, bebizonyítva annak veszélytelenségét. A bemutatónak köszönhetjük, vagy másnak, hogy manapság is váltóáramot használunk.

És itt a tojásügy. Pár évvel ezelőtt elismert táplálkozási szakemberek, megbízható kutatatásaik alapján bebizonyították a tojás fogyasztása egyenesen „életveszélyes”. Emlékszünk még a tojásfehérjéből készített „egészséges” tojásrántottára?

Még elismertebb tudósok, még megbízhatóbb kutatásaik alapján pont az ellenkezőjét bizonyították be, miszerint a tojás számos vitamin és ásványi anyag forrása. A tojásokban kulcsfontosságú tápanyagok, mint a D vitamin, a B12 vitamin, a folsav és a szelén segítenek megelőzni egyes krónikus betegségek kialakulását. Ilyenek például a magas vérnyomás, a szív- és érrendszeri megbetegedések, a kognitív képesség csökkenésével járó elváltozások vagy a születési rendellenességek.

Térjünk vissza az 5G-re. Kutatók, tudósok egyik csoportja állítja, hogy a kiépített az 5G-s hálózat az emberiség elleni bűntett. Tudósok, kutatók másik csoportja éppen az ellenkezőjéről tesz tanúbizonyságot. Megcáfolhatatlan bizonyíték nem áll rendelkezésünkre.

Mit tehetünk?

Svájcban az 5G-s hálózatok ellen óriási tiltakozás volt tapasztalható. A civil szervezetek szerint az újabb frekvenciák bekapcsolása a vezeték nélküli telekommunikációs hálózatokba káros hatást gyakorol az emberi szervezetre. Úgy tűnik a civilek protestálása eredményes volt, mivel a svájci parlament „potenciális egészségügyi kockázatokra” hivatkozva leszavazta a jelenleg érvényben lévő sugárzási határértékeket a megadott sávokban való módosítását.

Ha az emberiség kipusztul ki fog fogyasztani?!

2020.01.12


ArénaTel - a megbízható telefonszerviz

Meghibásodott mobil készülék?
Azonnali telefon javításra van szükség? Nem működik, elromlott mobiltelefon, összetört, betörött telefon kijelző, nem kapcsol be a kamera, lefagy, nem tölt, folyton lemerül?

Keress fel minket, és akár fél óra alatt orvosoljuk a problémát!

1087 Budapest, Kerepesi út 9.
Aréna Mall
Üzletünket megtalálja az Aréna Pláza földszintjén, a Raiffeisen (volt CIB) Bankkal szemben, a Kincsem kaputól pár méterre.

NYITVA TARTÁS
Hétfő – Szombat: 10:00 – 20:00
Vasárnap: 10:00 – 19:00

Email: info@arenatel.hu
Tel.: +36 70 941 2941


Amennyiben Budán, a Campona Bevásárlóközpont (22. ker.) közelebb esik, keresd partnerünket, a Fixtelt.
Kiváló mobiltelefon javítási szolgáltatások és gyorsszerviz: www.fixtel.hu

Áraink
Térkép
Hívás