BLOG

Az iPhone rövid története

Az iPhone az Apple által tervezett és gyártott okostelefon. Első változatát Steve Jobs, az Apple hajdani vezetője mutatta be 2007. elején, és azon év júniusában került kereskedelmi forgalomba. Azóta is töretlenül fejlődik, évente újabbnál újabb verziója jelenik meg.

Az iPhone az a telefon, amely forradalmasította a mobiltelefonokat. Steve Jobs egy szerethető telefont akart gyártani, de ennél jóval több lett: egy kaméleon, amely egyszerre telefon, kamera, zene-, mozi- és játékgép. A készülék kifejlesztése egy titkos projekt keretében valósult meg, amelyhez a szakembereket az Apple cég alkalmazottai közül választották ki. A több éves munka eredményeként megszületett a fizikai gombok nélküli, érintő képernyős okostelefon. Az iPhone megjelenését hatalmas siker követte.

A továbbiakban külső fejlesztők számára is lehetővé vált, hogy részt vehessenek a készülék fejlesztésében. Azóta az iPhone egy sor fejlesztésen ment keresztül, amely következtében megkapta mai formáját és funkcióit. Az Android operációs rendszer megjelenésével lecsökkent az iPhone népszerűsége, de ennek ellenére is megmarad az okostelefonok igazi legendájának.
2018.12.07

A mobiltelefon az életünk része

A mobiltelefon története az 1980-as évekre nyúlik vissza, és hosszú fejlődési ívet ír le napjainkig, amikor ez a készülék szinte minden ember életének a részét képezi. A fejlesztő cégek egymással versenyezve látják el a készülékeket a legkülönfélébb funkciókkal.

A 21. századra szinte elképzelhetetlenné vált mobiltelefon nélkül élni, amely a személyiség meghosszabbításaként funkcionál. Tartózkodási helytől függetlenül mindenki, aki otthonától vagy munkahelyétől távolra kerül, illetve az is, aki el akarja érni az úton levőt, igényt tart a mobiltelefonra.

A készülék egyaránt segíti az egyének személyes és üzleti életét. A személyes élet részeként segít megszervezni szabadidős tevékenységeinket, küldhetünk és kaphatunk kép-, hang- és videó üzenetet. Üzletemberként pedig egy hordozható irodát képvisel az egyre okosabbá váló mobiltelefon: valós idejű információt tudnak szerezni pl. banki ügyletekről, devizaárfolyamról, vagy akár elektronikus aláírással hitelesített szerződést is köthetünk segítségével. Napjainkban a mobiltelefonok széles választékának világában mindenki a saját szükségleteinek megfelelően választhat készüléket.
2018.12.06

1 | 2 | ->

ArénaTel - a megbízható telefonszerviz

Meghibásodott mobil készülék?
Azonnali telefon javításra van szükség? Nem működik, elromlott mobiltelefon, összetört, betörött telefon kijelző, nem kapcsol be a kamera, lefagy, nem tölt, folyton lemerül?

Keress fel minket, és akár fél óra alatt orvosoljuk a problémát!

1087 Budapest, Kerepesi út 9.
Aréna Mall
Üzletünket megtalálja az Aréna pláza földszintjén, a Raiffeisen (volt CIB) Bankkal szemben, a Kincsem kaputól pár méterre.

NYITVA TARTÁS
Hétfő – Szombat: 10:00 – 21:00
Vasárnap: 10:00 – 19:00

Email: info@arenatel.hu
Tel.: +36 70 941 2941