Apple mobil készülék szerviz

Apple készüléked beázott? Előlap-, hátlap-, kijelző-, akku- vagy komplett készülékházcserére lenne szükséged? Esetleg a készülék nem tölt? Hozd el hozzánk a készüléket és a lehető legrövidebb időn belül kijavítjuk a hibát!

Apple készülékem van!

Samsung mobil készülék szerviz

Kiemelten foglalkozunk Samsung mobil készülékek szervizelésével. Samsung márkájú okostelefonokat és régi típusú telefonokat egyaránt megjavítunk. Hozd el hozzánk még ma a hibás készüléket!

Samsung készülékem van!

Más típusú mobil készülék szerviz

Foglalkozunk Nokia, LG, Sony, Huawei, Blackberry vagy egyéb típusú mobiltelefonok javításával. Megjavítjuk a hibás gombsort, beázott készüléket, és eredeti vagy utángyártott alkatrészekkel pótoljuk a hibás alkatrészeket.

Más típusú készülékem van!

Hívj minket a +36 70 941 2941-es számon, vagy…

MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANOD?

Mert gyorsabbak és precízebbek vagyunk

JAVÍTÁS AKÁR 30-60 PERC ALATT

Bármilyen hiba esetén érdemes hozzánk fordulnod, mert munkatársaink rövid idő alatt feltárják a hiba okát. Akár 30-60 perc alatt kijavítjuk az akku, bekapcsológomb, oldalgomb, homegomb, mikrofon, hangszóró hibákat.

BIZTONSÁGOS LÁTVÁNYSZERVIZ

Az Arenatelnél látványszerviz működik, azaz egy üvegfal mögül nyomon követheted a javítás folyamatát. Megbizonyosodhatsz róla, hogy senki sem távolít el a telefonodból eredeti alkatrészt, vagy kutat a személyes adataid között.

HIBÁS KÉSZÜLÉK BESZÁMÍTÁS

Ha nem szeretnéd megjavíttatni hibás telefonodat, inkább vennél egy újat, akkor hozd el hozzánk a készüléket, és beszámítjuk azt új vásárlásakor, illetve készpénzért megvesszük tőled. Ha kíváncsi vagy, mennyit ér a telefonod? Kérj visszahívást!

A LEGTÖBB TÍPUSÚ MOBILKÉSZÜLÉK JAVÍTÁSÁT VÁLLALJUK

A tiéd is közte van!

MIÉRT AZ ARÉNATEL?

Mert a menthetetlent is megmentjük!

Garancián túli javítás

Ez esetben megpróbáljuk minél gyorsabban feltérképezni a hibát, hogy a költségek kalkulálásakor a lehető legpontosabb összeget mondhassuk, így nem szembesülsz kellemetlen meglepetésekkel, amikor átveszed a telefonod.

Orvosolunk minden gyakori hibát

Minden gyakori hiba javítását vállaljuk. Megjavítjuk a nem működő gombsort, a beázott készülékeket, kicseréljük az elő- és hátlapot, a készülékházat vagy a betört, hibás kijelzőt, illetve szétcsúsztatható típusok esetén a fóliát.

Beszámítjuk régi készülékedet

Amennyiben új készülék vásárlását tervezed, akkor régi készülékedet beszámítjuk az új vagy használt mobiltelefon árába. Azonban típustól és állapottól függően akkor is megvásároljuk a készülékedet, ha nem szeretnél újat venni.

Helyben megjavítjuk a telefont

A telefonod nem küldjük el más szervizhez, mindent helyben csinálunk. Nálunk látványszerviz működik, azaz egy üvegfalon keresztül végig követhetők a javítások; ígyvalóban biztonságban érezheted a telefonod a javítás alatt.

Bármilyen eszközt kijavítunk

Az iPhone-ok és Samsung mobiltelefonok mellett egyéb márkák javítását is vállaljuk; így akkor is megkereshetsz minket, ha ritkább típusú készüléked van, illetve más szervizek nem tudták vállalni a szükséges alkatrészek beszerzését.

Cserekészüléket biztosítunk

Hajlamosak vagyunk várni a megjavíttatásával, hiszen amíg a készülék a szervizben van, telefon nélkül maradunk. Ha egy óránál több időt vesz igénybe a készülék javítása, cserekészüléket biztosítunk adatmentéssel.

Hívj a +36 70 941 2941-es telefonszámon, vagy…

MI A MEGBÍZHATÓSÁGUNK KULCSA?

Látványszervizünkben mindent nyomonkövethetsz

Valamilyen problémát tapasztalt mobiltelefonjánál? Netán leejtette és a telefon kijelző csere aktuálissá vált, vagy vízzel érintkezve beázott készüléke és nem tudja rendeltetésszerűen használni? Látogasson el hozzánk az Aréna Plázában, ahol, mint a leggyorsabb telefon szerviz Budapest szerte, megszemléljük készülékét és a lehető legrövidebb időn belül feltárjuk a probléma okát. Telefon szervizünk leginkább abban tér el a többitől, hogy bárki számára lehetőség van a szervizelés végig nézésére azáltal, hogy a mobil szerviz egyik fala üveg. Ezzel az apró változtatással biztosítjuk ügyfeleinket, hogy jó kezekben van mobiljuk, és ennek segítségével tudjuk növelni a belénk, illetve munkánkba vetett bizalmat.  Telefon szervizünk Budapest területén az egyik leggyorsabb és legmegbízhatóbb mobil szervizeként ismert, hiszen ha telefon javítás, vagy tablet javítás a cél, mi azonnal kiszolgáljuk ügyfeleinket. Kínai telefon szervizként is számon vagyunk tartva, azáltal, hogy típustól függetlenül javítjuk a készülékeket. Lehet szó telefon kijelző csere, gombok, hangszórók vagy egyéb alkatrészek kicseréléséről, akár 30 perc alatt elkészülünk a javítással, amit végignézhet, vagy ha nem kíváncsi a telefon szervizelési munkálatokra, akkor a pláza szolgáltatásait igénybe véve töltheti el a javítás idejét. Telefon szervizünk, kínai telefon szervizünk, hosszabb javítási idő esetén cserekészüléket biztosít, hogy továbbra is elérhetőek legyenek ügyfeleink, amíg át nem vehetik saját telefonjukat.

 

Ha telefon javítás, illetve tablet javítás, akkor ArénaTel!

ikonok-arenatel_javitas-akar-30-perc-alatt copy    JAVÍTÁS AKÁR 30 PERC ALATT

Munkatársaink a legtöbb mobilkészüléket akár 30-60 perc alatt megjavítják, hiszen szervizünkben mindig készleten vannak azok az alkatrészek, amiket a javításokhoz használunk. Nem kell attól tartanod hogy egy apró hiba miatt napokig nem lesz telefonod. Ha mégis hosszabb idő a javítás, akkor cserekészüléket adunk adatmentéssel.

ikonok-arenatel_vasarolj-amig-javitnk    VÁSÁROLJ, AMÍG JAVÍTJUK A TELEFONOD

Az Aréna plázában majdnem 100 üzletben tudsz vásárolni, amíg mi a telefonodat javítjuk. Persze ha nem szeretnél vásárolni, akkor beülhetsz egy kávéra is a barátaiddal valamelyik étterembe, vagy megnézheted a legújabb mozifilmeket a Cinema Cityben. Mire végezel a filmmel, mi végzünk a javítással!

ikonok-zold--05    SZEMÉLYES ADATAID 7 LAKAT ALATT

Attól tartassz, hogy a javítás során fotóid, videóid, névjegyeid vagy bármi más fontos adatod eltűnik? Esetleg nem szívesen bízod rá másra a telefonod, a magánjellegű adatok miatt? Látványszervizünkben nyomonkövetheted a javítást, és meggyőződhetsz róla, hogy személyes adataid biztonságban vannak.

Eladnád megunt vagy elavult készülékedet?

KI FOGJA MEGJAVÍTANI A MOBILKÉSZÜLÉKED?

Ismerd meg az ArenaTel+ csapatát!

Munkatársaink több éves tapasztalattal rendelkeznek szinte minden típusú mobil készülék javításában, így amikor behozod nekünk az elromlott eszközödet, biztos lehetsz abban hogy az szakértő kezekbe fog kerülni. Ismerd meg kollégáinkat, akik közül valaki, meg fogja javítani az telefonodat vagy a tabletedet.

team_image
Szervizvezető

Kornél

Távközléstechnikai műszerészként dolgozott kezdetekben. 18 éve foglalkozik telekommunikációs műszerek szervizelésével.

team_image
Szerviztechnikus

Dani

7 év tapasztalata van mobil eszközök szervizelésében. A csapatban ő a Nice Guy.

team_image
Ügyfélmenedzser

Szandikám

Szandi kedves, segítőkész. Ügyfélközpontú kiszolgálásban lehet része, ha Ő van szolgálatban.

team_image
Szerviztechnikus

Árpi

Árpi 15 év tapasztalatot szerzett Samsung és Nokia gyártói oldalon. Apple ( iPhone, iPad ) készülékek szervizelését Ő végzi.